over-ons
□ Hoge interventiesnelheid
□ Oplossingsgericht
□ Onderscheidend

Over 8Hoog

Wat doet 8Hoog?
8Hoog richt zich op mediation, coaching en invulling van de functie van vertrouwenspersoon binnen uw bedrijf. Daarnaast bieden wij consultancydiensten om meer rendement uit uw bedrijfsvoering te halen, zoals interim management, audits en georganiseerde tegenspraak. We zijn aangesloten bij brancheverenigingen LVV en we zijn VCU- en NOBOCO-gecertificeerd.

Wat is de kracht van 8Hoog?
Wij overzien uw situatie en werken vanuit meerdere disciplines. Ons team wordt gericht samengesteld, specifiek vanuit de vraag van de opdrachtgever. Daartoe werkt 8Hoog met meerdere professionals samen. Wat ons bindt is dat wij sterk zijn in het herkennen van de kracht van organisaties en mensen.

Wat zeggen onze relaties over 8Hoog?
Organisaties en personen vinden ons onderscheidend in de combinatie van interventiesnelheid en creativiteit. We tonen lef en staan toch met beide benen op de grond. We durven gedisciplineerd veranderingen en verbeteringen binnen de organisatie door te managen. Onze interventiesnelheid is groot met behoud van overzicht. 8hoog staat naast je, biedt je houvast en fixen het.

Hoe ziet 8Hoog zichzelf?
We zijn betrokken, creatief, doortastend, objectief, discreet, daadkrachtig en snel. Daarnaast zijn we professioneel en aantoonbaar van toegevoegde waarde voor de organisaties en personen voor wie we werken. Wij zijn dan ook pas echt tevreden als de klant bevestigt dat de opdracht conform afspraak is afgehandeld.

Wat is het advies van 8Hoog?
Blijf niet te lang hangen in een dilemma, zakelijke relatie of proces dat vertraging of irritatie veroorzaakt. Kies dan voor professionele gidsen die ervoor zorgen dat u verder kunt met uw leven, ambitie en doelstellingen. Wij maken werk van uw ontwikkeling. 8Hoog, is er voor u. Praat eens vrijblijvend met 8Hoog.

Gert de Boer
8Hoog

Wilt u meer informatie?