over-ons
□ Hoge interventiesnelheid
□ Oplossingsgericht
□ Onderscheidend

Over 8Hoog

Wat doet 8Hoog?
8Hoog richt zich op integriteitsonderzoek, invulling van de functie van vertrouwenspersoon, coaching en mediation binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt 8Hoog consultancydiensten om meer rendement uit uw bedrijfsvoering te halen, zoals interim-management, audits en georganiseerde tegenspraak. 8Hoog is aangesloten bij brancheverenigingen LVV en is VCU- en NOBOCO-gecertificeerd en heeft een vergunning namens de Minister voor Rechtsbescherming voor het in stand houden van een particulier recherchebureau.

Wat is de kracht van 8Hoog?
8Hoog werkt vanuit meerdere disciplines en kan zo uw situatie goed overzien. De unieke eigenschap van 8Hoog ligt in het herkennen van de kracht van organisaties en mensen. Uw vraag staat centraal.

Wat zeggen anderen over 8Hoog?
Organisaties en personen vinden 8Hoog onderscheidend in de combinatie van interventiesnelheid en creativiteit. 8Hoog toont lef en staan toch met beide benen op de grond. Veranderingen en verbeteringen worden gedisciplineerd in de organisatie ingebed. De interventiesnelheid van 8Hoog is groot met behoud van overzicht.
8Hoog staat naast je, biedt je houvast en fixt het.

Hoe ziet 8Hoog zichzelf?
8Hoog is betrokken, creatief, doortastend, objectief, discreet, daadkrachtig en snel. Daarnaast is 8Hoog professioneel en aantoonbaar van toegevoegde waarde voor de organisaties en personen voor wie zij werkt. 8Hoog is dan ook pas echt tevreden als de klant bevestigt dat de opdracht conform afspraak is afgehandeld.

Wat is het advies van 8Hoog?
Blijf niet te lang hangen in een dilemma, zakelijke relatie of proces dat vertraging of irritatie veroorzaakt. Kies dan voor professionele gidsen die ervoor zorgen dat u verder kunt met uw leven, ambitie en doelstellingen. 8Hoog maakt werk van uw ontwikkeling.

Kom rustig eens vrijblijvend praten.

Gert de Boer
8Hoog

Wilt u meer informatie?