□ Hoge interventiesnelheid
□ Oplossingsgericht
□ Onderscheidend

Mediaton

Mensen bij elkaar brengen en toewerken naar een oplossing, met een mediator van 8Hoog doet u dat op een effectieve manier.

Waar mensen samenleven en samenwerken, ontstaan conflicten. Niks menselijks is ons vreemd. Zakelijk, op de arbeidsvloer, met de overheid, met familie of als vervolg op het strafrecht. De Register Mediators van 8Hoog zijn opgeleid en gespecialiseerd in deze aandachtsgebieden. Wij helpen u (beiden) verder.

Wat kan 8Hoog u bieden?
8Hoog weet waar u tegen aan kunt lopen en hoe groot de stap is om actie te ondernemen. Wij luisteren naar uw verhaal, bespreken de opties en gaan samen in gesprek met de andere partij. Onze aanpak is persoonlijk, snel en effectief, met als doel een structurele oplossing voor een acceptabele en werkbare samenwerking.

  • familiemediation – Met duidelijke afspraken over bijvoorbeeld een erfenis, alimentatie of omgangsregeling kunt u allebei verder.
  • zakelijke mediation – Durf te investeren in een oplossing van een conflict; dat voorkomt imagoschade en kan uw relatie behouden.
  • arbeidsmediation – Voorkom ziekte en kosten door als werkgever of werknemer tijdig met de ander in gesprek te gaan en aan een oplossing te werken.
  • overheidsmediation – Het handelen van de overheid kan reden zijn voor onenigheid; mediation is daarbij laagdrempelig en effectief.
  • mediation in strafzaken – Zoekt u naast een rechterlijk oordeel extra duidelijkheid, dan is mediation een informeel traject voor persoonlijke genoegdoening.

Wilt u meer informatie?