□ Hoge interventiesnelheid
□ Oplossingsgericht
□ Onderscheidend

Coaching

Wie ben je en wat kun je? Hoe haal je meer uit je persoonlijke ontwikkeling of uit je werk? 8Hoog biedt meerdere coachingstrajecten.

Coaching is er voor iedereen die moediger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. Meestal is daarvoor een kritische blik in de spiegel nodig. Met 8Hoog staat u daarin niet alleen.

Hoe kan 8Hoog u verder helpen?

8Hoog biedt coaching voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling, voor onder andere young-management en executives. De speciaal hiervoor opgeleide coach van 8Hoog is een expert die uit ervaring praat en handelt. 8Hoog is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering.

  • personal coaching – 8Hoog analyseert uw situatie en ontwikkelwensen, samen kijken we naar de mogelijkheden en handvatten om die te effectueren.
  • loopbaan coaching – Wat vindt u belangrijk in uw werk? Iedereen loopt daar tegenaan. 8Hoog onderzoekt graag waar uw talenten echt tot z’n recht komen.
  • young-management coaching – 8Hoog begeleidt jonge managers en zorgt ervoor dat u uw leerproces naar vakvolwassenheid bewust en op uw tempo kunt doorlopen.
  • executive coaching – Als (top)manager bent u de vraagbaak, maar hoe blijft u zelf scherp? 8Hoog helpt u om antwoord te krijgen op uw vragen en zich weer te focussen op uw doel.

Wilt u meer informatie?